Bahan² & Step By Step Cara Buat Roti Korean Garlic Cheese Yang Sedang Hype
Harini nk share resepi korean cream cheese garlic bread.. sedappp.. rangup kt luar lembut kt dlm.. rasa garlic campur cream cheese cair makan panas2 memangg terbaikkk. Anak-anak mesti suka.

Artikel Terkini »

Untuk yang nak buat roti sendiri, setiap stu doh berat 65g..tp kalau nk cepat, boleh je beli bun yangg dah siap..bagi sapa2 yg nk buat roti sendri, ini resepi nye..super lembut roti ni..
Resepi Roti:
Bahan-Bahan
Lepas da jd doh, timbang stiap stu 65g, rounding atau bulatkn dan biar kembang dua kali ganda..then trus bakar suhu 180 slama 20 mnit..ikut oven masing2 ye
- 70g air
- 5g yis
- 38g gula
- 60g susu segar (sejuk)
- Sebiji tlur sejuk (gred b)
- 250g tepung roti
- Sedikit garam
- 40g majerin
Lepas da jd doh, timbang stiap stu 65g, rounding atau bulatkn dan biar kembang dua kali ganda..then trus bakar suhu 180 slama 20 mnit..ikut oven masing2 ye
Posting Komentar untuk "Bahan² & Step By Step Cara Buat Roti Korean Garlic Cheese Yang Sedang Hype "